98-366 pdf

All Microsoft Microsoft SQL Server 2008 98-366(MTA Networking Fundamentals) pdf List.
  File Q&APosted
Microsoft Actual 98-366 pdf 50q by Jack 59 Jul 30, 2015
Microsoft Microsoft SQL Server 2008 98-366 questions pdf download by Bob_Hope 50 Jul 30, 2015
Free Microsoft 98-366 v2013-6-10 pdf 2share 44 Jul 30, 2015
Lead2pass Microsoft SQL Server 2008 98-366 vce download 50q by Michael 59 Jul 30, 2015
Free Exambible 98-366 examcollection DUMPS 44q by Cross 44 Jul 30, 2015

About the Microsoft 98-366 pdf

98-366 pdfPDFCOLLECTION is a convenient and efficient channel towards Microsoft SQL Server 2008 98-366 certification. We offer free 98-366 pdf about the Microsoft Microsoft SQL Server 2008 exam, Here you can download free pdf for such certifications as Microsoft SQL Server 2008 and so on..

The Microsoft 98-366 questions and answers are easy to understand which guarantee you pass Microsoft successfully. a lots of successful candidates choose certleader 98-366 question and answers in .pdf, Our questions are prepared by our expert, you will find them to be helpful and precise. You can use our free 98-366 questions demo for validating knowledge products.right now, our 98-366 questions and answers comes with a 100% money back guarantee.

1.One advantage of dynamic routing is that it:

A.automatically maintains routing tables.

B.limits traffic derived from routing protocols.

C.reduces broadcast traffic.

D.automatically enables DHCP.

Answer: A

 

2.Which of the following represents a Media Access Control (MAC) address?

A.GV:ZC:KK:DK:FZ:CA

B.255.255.255.0

C.05:35:AB:6E:Al:25

D.127.0.0.1

Answer: C

 

3.Connecting to a private network address from a public network requires:

A.network address translation (NAT).

B.Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP).

C.Network Access Protection (NAP).

D.dynamic domain name system (DDNS).

Answer: A

 

4.A network device that associates a Media Access Control (MAC) address with a port is a:

A.DSL modem.

B.hub.

C.router.

D.switch.

Answer: D

 

5.A Layer 2 device that connects multiple computers within a network is a:

A.repeater.

B.switch.

C.router.

D.packet.

Answer: B

 

6.A cable that meets the lOOOBaseT standard has a maximum length of:

A.100 m.

B.250 m.

C.500 m.

D.1,000 m.

Answer: A

 

7.A router\'s static route is set by the:

A.adjacent network.

B.next upstream router.

C.network administrator.

D.routing protocol.

Answer: C

 

8.Which setting is used to determine the Domain Name System (DNS) settings on a client computer?

A.TELNET

B.NSLOOKUP

C.PATHPING

D.NETSTAT

Answer: B

 

9.The default subnet mask for a Class B network is:

A.0.0.0.255

B.0.0.255.255

C.255.0.0.0

D.255.255.0.0

Answer: D

 

10.The default port used for SMTP is:

A.23

B.25

C.80

D.8080

Answer: B

Instant Access to Try 98-366 Free Demo : http://www.exambible.com/98-366-exam/

Who Chooses us

  • Who choose 98-366 exam