642-889 pdf

All Cisco CCNP 642-889(Implementing Cisco Service Provider Next-Generation Edge Network Services (SPEDGE)) pdf List.
  File Q&APosted
Cisco Actual 642-889 pdf 76q by Jack 76 Sep 03, 2015
Cisco CCNP 642-889 questions pdf download by Bob_Hope 76 Sep 03, 2015
Free Cisco 642-889 v2013-6-10 pdf 2share 69 Sep 03, 2015
Testinises CCNP 642-889 vce download 76q by boomish 76 Sep 03, 2015
Free Exambible 642-889 examcollection DUMPS 69q by boomish 69 Sep 03, 2015

About the Cisco 642-889 pdf

642-889 pdfPDFCOLLECTION is a convenient and efficient channel towards CCNP 642-889 certification. We offer free 642-889 pdf about the Cisco CCNP exam, Here you can download free pdf for such certifications as CCNP and so on..

The Cisco 642-889 questions and answers are easy to understand which guarantee you pass Cisco successfully. a lots of successful candidates choose certleader 642-889 question and answers in .pdf, Our questions are prepared by our expert, you will find them to be helpful and precise. You can use our free 642-889 questions demo for validating knowledge products.right now, our 642-889 questions and answers comes with a 100% money back guarantee.

1.Which type of VPN requires a full mesh of virtual circuits to provide optimal site-to-site connectivity?

A. MPLS Layer 3 VPNs

B. Layer 2 overlay VPNs

C. GET VPNs

D. peer-to-peer VPNs

Answer: B

 

2.Which three Layer 3 VPN technologies are based on the overlay model.? (Choose three.)

A. ATM virtual circuits

B. Frame Relay virtual circuits

C. GRE/IPsec

D. L2TPv3

E. MPLS Layer 3 VPNs

F. DMVPNs

Answer: C,D,F

 

3.Which VPN technology uses the Group Domain of Interpretation as the keying protocol and IPsec for

encryption that is often deployed over a private MPLS core network?

A. DMVPN

B. GET VPN

C. SSL VPN

D. L2TPv3

Answer: B

 

4.What is the primary difference between 6PE and 6VPE?

A. 6VPE does not require an MPLS core.

B. 6VPE requires an IPv6-aware core.

C. 6VPE provides IPv6 VPN services.

D. 6VPE tunnels IPv6 packets inside IPv4 packets.

Answer: C

 

5.Refer to the Cisco IOS XR router output exhibit.

Which method is being used to transport IPv6 traffic over the service provider network?

A. 6PE

B. 6VPE

C. native IPv6

D. native IPv4

E. dual stack

Answer: B

 

6.Which flavor of MPLS Layer 3 VPN has MPLS enabled on PE-CE links?

A. basic

B. CSC

C. inter-AS

D. AToM

E. VPLS

Answer: B

 

7.Which MP-BGP address family must be configured to use VPLS autodiscovery in a Cisco IOS XR

router?

A. address-family l2vpn vpls-vpws

B. address-family vpnv4 unicast

C. address-family ipv4 mdt

D. address-family ipv4 tunnel

E. address-family vpls vfi

Answer: A

 

8.In MPLS Layer 3 VPN implementations, what is used on the PE router to isolate potential overlapping

routing information between different customers?

A. route targets

B. VRFs

C. VC IDs

D. pseudowire IDs

E. pseudowire classes

Answer: B

 

9.Within the service provider IP/MPLS core network, what must be implemented to enable Layer 3 MPLS

VPN services?

A. IS-IS or OSPF on all the PE and P routers

B. MP-BGP between the PE routers

C. RSVP on all the PE and P routers

D. targeted LDP between the PE routers

E. LDP between the CE and PE routers

Answer: B

 

10.In MPLS Layer 3 VPN implementations, which mechanism is used to control which routes are

imported to a VRF?

A. RT

B. RD

C. VC ID

D. PW ID

E. VRF ID

Answer: A

Instant Access to Try 642-889 Free Demo : http://www.exambible.com/642-889-exam/

Who Chooses us

  • Who choose 642-889 exam